Over onze bedrijven

Door de kracht van onze vier bedrijven kunnen wij een eenvoudige tot een complexe opdracht, efficiënt, duurzaam, veilig en vakkundig tegen een scherpe prijs uitvoeren.

Asbestsanering Haarsma

Voordelig asbestsaneren in Friesland, Noord-Holland en omstreken.


De jongste tak is de asbestsanering. Dit asbestverwijderingsbedrijf verwijderd asbest volgens de vastgelegde eisen ten aanzien van zorgvuldigheid, arbeids- veiligheid en het voorkomen van verspreiding van asbest naar mens en milieu.

Haarsma Sloopwerken

Duurzaam slopen is ons vak.Wij zijn een aannemer van sloopwerken gevestigd in Franeker en Leeuwarden. Ons bedrijf heeft een ruime ervaring op het gebied van renovatie, slopen van boerderijen, scholen, maar ook voor hele wijken draaien wij onze hand niet om. Ons werkgebied strekt zich uit van Friesland, Noord-Holland en omstreken.

K&G Postma Houthandel

Nieuw en gebruikt hout, onze vakkundige bewerkingsservice reikt tot aan de deur.


In de houthandel kunt terecht voor o.a.: balken, schroten, planken, tuinhout, hardhout, kozijnenhout, gipsplaten wand- en vloer- platen en gebruikte materialen. Daarnaast verlenen wij de volgende diensten:

- Op maat maken: schuttingdeuren, kozijnen, ramen en trappen etc.
- Op maat schaven en zagen.
- Bezorging of huur een van onze aanhangwagens.

K&G Postma Recycling

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een goed gebroken product leveren.


Wij accpepteren alle soorten puin en niet teerhoudend asfalt. Dit wordt in onze puinbreker verwerkt tot een herbruikbaar gebroken product. Wij zijn gecertificeerd voor menggranulaat 0-31.5mm, hydraulisch menggranulaat -45mm en gebroken betonpuin.

Wilt u meer informatie?

Wij zijn te bereiken op 0517 415229 of 06 51603488
U kunt ons ook vinden op:Asbestsanering | Sloopwerken